HTML

Voip megoldások a FixTelecom -tól

Voip Távközlési megoldások a FixTelecom -tól Cégünknél a legújabb VoIP-os megoldásokkal foglalkozunk, és sokszor találkozunk olyan megoldásokkal és igényekkel, amelyek hasznosak, valósak és napi problémákat vetnek fel. Na mi pont ezeket tudjuk megoldani. címkefelhő: ip telefonszolgáltató , VoIP,VoIP telefonálás, voip szolgáltató, olcsó telefon, PBX, fixtel, alközpont, isdn központ, telefon központ,telefonközpont, kaputelefon, beléptető rendszer, mellékállomás, híváslista, külföldi hívás, GSM modul,

Friss topikok

Linkblog

Ma érdekes sztorim volt.

Az egyik bankba mentem új üzleti számlát nyitni és miközben a sok papírt töltögettük, várakoztunk a visszaigazolásokra, a távközlési szolgáltatásunkra terelődött a szó.

Próbáltam elmagyarázni a hölgynek, mi is ez az Internet alapú telefonálás, de nem nagyon tudta a munkájára való koncentrálás miatt maradéktalanul megérteni mi is ez.

Úgy alakult, hogy vissza kellett mennem ebéd után, rá is kérdeztem milyen számról csörög majd rám, van-e számkijelzés, mert nem nagyon rajongok a rejtett számokért.

Mondta, hogy mobilszám fog látszódni. Még ekkor sem esett le a tantusz.

Mikor visszamentem világosodott meg a dolog, ami nyugtalanított.

Mondtam a hölgynek, hogy tudja-e, hogy ő sokkal régebben használja a VoIp rendszert mint a városban bárki? Nem értette, ez hogyan lehetséges.

Elmondta, hogy a bankok már régóta használják a VoIP rendszert és az IP telefonokat. Megmutattam a hölgynek, az ott lévő telefonon az UTP kábelt, hogy tessék nézze: itt csatlakozik a "net" a készülékbe. A mobilszám pedig feltehetőleg egy gsm adapter, vélhetően van 20-as, 30-as és 70-es is, mely a vezetékes hívást a gateway-en keresztül a megfelelő körzetű kártyán keresztül kezdeményezi az ügyfél felé, így hálózaton belőli mobil-mobil hívás árát fizeti csak a bank.

Szóval a bankokban már természetes és mindennapos az IP telefónia,  bár a használói nem is tudják milyen technikát használnak.

 

 

 

 

 

Címkék: voip bank gsm adapter fixtelecom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavkozles.blog.hu/api/trackback/id/tr16943079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása