HTML

Voip megoldások a FixTelecom -tól

Voip Távközlési megoldások a FixTelecom -tól Cégünknél a legújabb VoIP-os megoldásokkal foglalkozunk, és sokszor találkozunk olyan megoldásokkal és igényekkel, amelyek hasznosak, valósak és napi problémákat vetnek fel. Na mi pont ezeket tudjuk megoldani. címkefelhő: ip telefonszolgáltató , VoIP,VoIP telefonálás, voip szolgáltató, olcsó telefon, PBX, fixtel, alközpont, isdn központ, telefon központ,telefonközpont, kaputelefon, beléptető rendszer, mellékállomás, híváslista, külföldi hívás, GSM modul,

Friss topikok

Linkblog

Máris itt az első bejegyzés egy olyan megoldásról, ami hasznos, és a cégvezetők álma.
Az irodából kapcsolható legyen a mobilján a Boss. Egyrészt nem kell kiadni a pirvát mobilját a főnöknek, másrészt ha fontos, nincs elveszett hívás.

Az egyik szolgáltatónk vezetője csörgött be az irodába. Mikit kereste aki a műszaki vezetőnk, aki éppen úton volt a szomszéd település felé. Balázs kollégánk mondta, hogy nincs benn, de kapcsolja.

Mint kiderült, a hívó már itt elgondolkodott, hogy miként kapcsolható valaki, ha nincs ben naz irodában? Miki felvette, látta az irodából keresik. A hívó partnerben már addigra megfogalmazódott a kérdés: Miki! Hogy tudtak téged kapcsolni? hol vagy most?

Megkapta a választ, ami nálunk már megszokott dolog: GSM adapter segítségével a hívást a benne lévő flottakártyán át DÍJMENTESEN kapcsoltuk ki a mobiltelefonra. A hívó félnek mindez plusz költségbe nem került!

Ajánlatkérés most

Címkék: voip gsm adapter híváskapcsolás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavkozles.blog.hu/api/trackback/id/tr83699449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása